Planul de vizita – МРТ

Planul de vizita

Programarea pentru investigatie

Investigatiile IRM  se efectuiaza prin programare in prealabil.

Vă puteți programa zilnic între orele 8.00 și 21:00. În timpul programării, spuneți operatorului ce investigație doriți, prenumele, numele și numărul telefonului de contact. De asemenea, puteți lăsa o solicitare pe site-ul clinicii în orice moment al zilei printr-un formular special și veți fi contactat.

Pregătirea către investigația IRM

Majoritatea investigațiilor IRM nu necesită pregătire specială, adică puteți mânca, bea și administra medicamentele prescrise de medicul dumneavoastra, atât înainte cât și imediat după investigație. Examinarea cavității abdominale se recomandă a fi efectuată pe stomacul gol.

Nu este necesar să aduceti haine și încălțăminte de schimb. Bijuteriile cel mai bine sa le lăsați acasă. Înainte de investigație, nu se recomandă utilizarea produselor cosmetice care conțin particule de metal și unguente care conțin metale. Pacienții pot fi examinați în propriile haine confortabile, cu o singură condiție – absența unor piese metalice.

Ce trebuie să aveti cu dumneavoatră:

  • buletin de identitate;
  • documentația medicală (avize ale experților medicali, extrase din istoricul medical, fisa de ambulatoriu etc.);
  • o poliță de asigurare voluntară sau obligatorie dacă investigatia dvs. este plătită de o companie de asigurări.

Cum decurge investigația

În timpul investigației, veți fi monitorizat constant de personalul nostru profesional. O rudă sau o persoană apropiată va putea să vă fie alături pe tot parcursul investigației. Durata investigației depinde de complexitatea ei. Poate dura  de la 20 de minute pana la o ora.

Achitarea

Achitarea se face imediat după investigație. Plata se poate face atât în ​​numerar, cât si prin virament.

Rezultatele investigației

Rezultatele le veți primi atunci când specialistul nostru va efectua o examinare în profunzime a imaginilor, care poate dura de la o oră până la câteva zile, în dependență de complexitatea cazului. Suplimentar veți fi informat la fața locului. Pentru o taxă suplimentară, puteți obtine dublicatul rezultatelor

Solicită o consultare