Despre clinică – МРТ

Despre clinică

Cea mai exactă metodă de diagnosticare în medicină astăzi este considerată imagistica prin rezonanță magnetică (IRM).
IRM-ul este o metodă de investigatie non-invazivă care vă permite să scanați cu mare precizie structura creierului / măduvei spinării, a altor părți ale corpului și să identificați maladia fără intervenție chirurgicală. În timpul diagnosticului, pacientul este plasat într-un câmp magnetic de diferită putere, iar asupra compatimentului interesat se aplică o bandă de radiofrecvență care nu amenință sănătatea și viața pacientului.

De regulă, senzorii tomografului sunt plasati asupra zonei de interes diagnostic, deci dacă sunt suspecte anomalii în creier, doar zona cerebrala este scanată, iar dacă măduva spinării este deteriorată, atunci coloana vertebrală. Centrul medical “MagnaMed” a fost fondat în anul 2010 şi a reuşit să-şi creeze o reputaţie profesională impecabilă.

În centrul „MagnaMed” este instalat un tomograf IRM de inalta performanta de la Philips – Ingenia Ambition 1.5 Tesla. Ingenia Ambition introduce tehnologia revoluționară BlueSeal de răcire a magnetului cu doar 7 litri de Heliu, comparativ cu cei peste 1500 de litri utilizați pe ehipamentele convenționale.
În plus față de tehnologia BlueSeal, sistemul Ingenia Ambition este dotat cu alte trei tehnologii importante, care asigură confortul și complianța pacientului pe durata întregului proces, contribuie la standardizarea și accelerarea fluxului de lucru și permit obținerea unui diagnostic de încredere. Dispozitivul oferă o calitate excelentă a imaginii chiar și atunci când examinăm pacienți gravi și efectuează investigatii IRM cu până la 50% mai rapid pentru toate părțile corpului în format 2D și 3D. Datorită unui astfel de echipament, medicii noștri sunt capabili să depisteze orice patologie din corpul uman.

Centrul medical “MagnaMed” este dotat si cu o instalaţie de rezonanţă magnetică unică, de tip deschis, “Hitachi Airis Elite”.
Soluţia constructivă a acestui model de scaner, lipsa sistemului de tunel, completamente exclude disconfortul moral, psihologic al pacientului şi claustrofobia în timpul investigaţiei.

De menţionat că tipul deschis al instalaţiei date permite eficient de a efectua investigaţiile la copii:
– orientarea deplină în spaţiu şi posibilitatea contactului direct cu părinţii diminuează completamente disconfortul psihologic, agitaţia cinetică a copilului şi consecutiv exclude necesitatea sedării acestora.

Colectivul este reprezentat de medici radiologi-imagişti de înaltă calificare cu experienşă în domeniu de peste 20 ani, de tehnicieni experimentaţi, personal administrativ atent şi grijuliu.
Spaţiile confortabile şi plasamentul comod al clinicii permit asigurarea unui nivel înalt al calităţii serviciilor medicale în timp convenabil pentru pacient.

Solicită o consultare